Ida panzio logo
magyar english deutsch italiano espanol slovenska romani

Acces

Pensiunea Ida se afla in zona verde eleganta a capitalei, la numai 3 km distanta de la centrul istoric, comercial si de recreatie al orasului,

Acces cu transport public de persoane:

De la Budapesta, Gara de Vest cu taxiul: pret approximativ 1.900 Ft
Luati metroul numarul 3 pana la statia P-ta Ferenciek. Luati autobuzul 8 catre P-ta Gazdagreti, statia se afla vis-a-vis de Biblioteca Universitatii, si Cofetaria Central. Coborati de pe autobuzul 8 la statia Strada Zólyomi, prima statie dupa Hotel Novotel. Urcati panta pe strada Zólyomi drept inainte, luati la dreapta dupa colt, si la capatul strazii ve-ti gasi Pensiunea Ida.

De la Gara de Est (Keleti pályaudvar) cu taxiul: pret aproximativ: 1.900 Ft
Luati autobuzul 7 pana la statia P-ta Ferenciek. Luati autobuzul 8 catre P-ta Gazdagreti, statia se afla vis-a-vis de Biblioteca Universitatii, si Cofetaria Central. Coborati de pe autobuzul 8 la statia Strada Zólyomi, prima statie dupa Hotel Novotel. Urcati panta pe strada Zólyomi drept inainte, luati la dreapta dupa colt, si la capatul strazii ve-ti gasi Pensiunea Ida.

De la Aeroportul Ferihegy I si II – cu taxiul: pret approximativ: 4.200 ft

Acces cu automobil

Autostrada M1, M7
Luati autostrada M1, M7 sa ajungeti in Capitala. Treceti de Hotelul WIEN pe partead dreapta. Ramaneti in banada de pe partea dreapta, luati la stanga la primul semafor, dupa care ve-ti vedea
A tabla indicatoare galbena “IDA” care va va ajuta sa ajungeti la noi.

Autostrada M3
La capatul autostrazii M3 urmariti indicatoarele catre Centru pana ce ajungeti la Bulevardul Hungária (körút). La a sasea ocazie luati dreapta pe strada Thököly. Apoi drept inainte pe Thököly, Strada Rákóczi, Strada Kossuth Lajos, podul Elisabeta (Erzsébet), Strada Hegyalja. Urcati panta lunga a strazii Hegyalja, si mai departe spre directia Viena/Győr. Dupa pasajul de la hotelul Novotel la prima lampa virati dreapta si de aici tabla indicatoare ‘IDA’ va va aduce la noi.

© Ida Panzió | Generated: 2024-06-23 21:00:26 | Weboldal készítés